Portada

Sàpiens. El naixement de la humanitat

Noah Harari, Yuval Traducción: Estany Morros, Imma
EDICIONS 62
10 / 2020
9788429778861
CATALÁN
Llibres a l'Abast
ESPAÑA
Historia

Sinopsis

Sàpiens. Una breu hist.ria de la humanitat, de l'historiador Yuval Noah Harari,á ha estat un del llibres més influents d'assaig per als adults de les darreres dècades, tant a Catalunya (on fa sis anys que és a les llistes de més venuts) com a tot el món.
Ara, per poder divulgar encara més els seus coneixements, Yuval Noah Harari ens proposa un projecte molt estimulant: una novel·la gràfica, o c.mic, en què adapta per als lectors joves i adults el contingut del seu assaig. L'il·lustrador Daniel Casanave, David Vanderneulen, i Yuval Noah Harari ens expliquen amb humor el naixement de la humanitat des de l'aparició de l'Homo Sàpiens a la revolució agrícola. I consistirà en 240 pàgines il·lustrades a tot color i amb les corresponents vinyetes que explicaran la revolució cognitiva d'una manera atractiva i assequible per als lectors adolescents i joves.
240 pàgines il·lustrades a tot color que expliquen el naixement de la humanitat d'una manera atractiva i divulgativaáper als lectors de totes les edats.áá

PVP
21,90