Portada

Pegasus

L'ESTAT QUE ENS ESPIA

ARA LLIBRES
01 / 2021
9788417804800
CATALÁN
CATALAN
ESPAÑA
Política

Sinopsis

7 de juliol de 2020. Dimarts. 11:53h. Un correu entra a la bústia del gabinet del Parlament de Catalunya. El periodista que lÆenvia insinua que Roger Torrent, el President del Parlament, ha estat víctima de ciberespionatge. SÆactiva lÆengranatge que destaparà tota una trama internacional de conspiració que no coneix fronteres.
Des de Sillicon Valley fins a lÆorient mitjà. Dins els despatxos dÆalts càrrecs polítics i a les nostres llars. M.bils intervinguts, càmeres, escoltes, dispositius de vigilància permanent, malwares, hackers a sou, serveis dÆintel·ligència, comissions governamentals secretes, organitzacions de contraespionatge, magnats de les tecnologies, polítics, jutges, periodistes. Tots formen part de la maquinària conspiradora i corrupta que posa en marxa la lluita pel poder. I avui, poder vol dir informació.
A ritme trepidant de thriller, Roger Torrent narra per primera vegada el cas dÆespionatge al Parlament de Catalunya i treu el vel als mecanismes subterranis de lÆactual guerra internacional pel control de la informació.«LÆespionatge no només consisteix en fer-se amb el control de la informació, també és essencial la subtil demostració dÆaquest control, fer explícit el poder. Fer por»

PVP
18,90