Portada

Un país amb el teu nom

COLUMNA EDICIONS
09 / 2021
9788466428156
CATALÁN
Clàssica
1330
ESPAÑA
Narrativa

Sinopsis

En Jon, cuidador d'elefants al zoo, i l'Edith, una vídua que viu amb els seus onze gats, són els únics habitants d'un poblet abandonat. Veïns solitaris primer i ara bons amics, no s'imaginen que la nit en què el penell del campanar gira sobre si mateix, l'ull del temps s'atura sobre el poble i la vida de tots dos també està a punt de girar.
L'arribada de la primavera ve acompanyada d'una inesperada decisió per part de la direcció del zoo, a la qual se suma un anunci pertorbador: l'ajuntament al qual pertany el poble restaurarà el casalot en ruïnes del llac per convertir-lo en un hotel rural. La doble notícia canviarà de cop les vides d'en Jon i l'Edith, i els empenyerà a fer un pas fins llavors tímidament contemplat.
L'amistat entre en Jon i una callada elefanta que es diu Susi, la relació entre l'Edith i la seva filla Violeta, allunyades durant dècades, i una hora de la nit ?l'Hora Trèmula? en què tot passa i tot queda conformen Un país amb el teu nom: una hist.ria sobre l'amor amb majúscules, sobre l'honestedat amb els propis somnis i sobre la llibertat portada a la seva expressió més pura.

PVP
19,50