Portada

21 lliçons per al segle XXI

Noah Harari, Yuval Traducción: Riera Arbussà, Ernest
LABUTXACA
01 / 2021
9788417423711
CATALÁN
Especial One Shot
ESPAÑA
Narrativa

Sinopsis

Per què la democràcia liberal està en crisi? Com podem definir la justícia? Déu ha tornat? Què indica l'ascens al poder de Trump? Què cal fer contra l'epidèmia de les notícies falses? Quina civilització domina el món? Hauríem de mantenir les portes obertes als immigrants? El nacionalisme pot solucionar els problemes de la desigualtat? I el canvi climàtic? El terrorisme és un conflicte polític global o un mecanisme psicol.gic intern? Fins a quin punt són rellevants els drets humans en el segle xx??
Després que Sàpiens examinés el passat de la humanitat i Homo Deusáreflexionés sobre la nostra existència en un futur, 21 lliçons per al segle xx? pren el pols al món global actual i se centra en els temes més importants del present.
Tracta qüestions polítiques, socials, tecnol.giques i existencials, i destaca l'impacte que tenen en les vides quotidianes dels éssers humans. D'una manera clara i accessible, Y. N. Harari convida el lector a meditar sobre els valors, el significat i el compromís personal en un món ple de soroll i d'incertesa.

PVP
6,95